Primer títol de Xavi Hernández com a entrenador del Barça, la Supercopa d’Espanya guanyada al Reial Madrid.


Avui Xavi Hernández torna a fer història amb el Barça aconseguint el seu primer títol com a entrenador del club que el va veure créixer com a jugador. Aquesta nit s’ha imposat al Reial Madrid per 1-3 en la final de la Supercopa d’Espanya disputada a Riad, la capital de  l’Aràbia Saudí.

Amb tres gols de Gabi al minut 33′, Lewandowski al 45′ i Pedri al 69′,  avui el Barça obre la porta dels títols de l’era Xavi com a entrenador, esperem que sigui el primer de molts més. Com a jugador va aconseguir sis Supercopes d’Espanya, a més de vuit lligues, tres copes del Rei i quatre de les cinc Copes d’Europa que té el Barça, entre altres títols.

🔵 🔴  Felicitats, Barça!, un gran partit per iniciar una nova etapa.

 

 

Tags: BARÇA, Campió, Reial Madrid, Supercopa

Notícies semblants:

Últimes Notícies