Dani Alves detingut pels Mossos d’Esquadra per un presumpte delicte d’agressió sexual.


Aquest matí Dani Alves havia de presentar-se a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Corts per declarar arran d’una denúncia d’una presumpta agressió sexual comesa a la discoteca Sutton de Barcelona el passat 30 de desembre, que ell sempre ha negat. Segons informa Europa Pres, l’exjugador blaugrana s’ha presentat a la comissaria a primera hora del matí i poc després de les 10 ha sortit en un cotxe policial en qualitat de detingut i en direcció a la Ciutat de la Justícia on passarà a disposició judicial, un cop declari serà el jutge el que decidirà sobre la seva situació mentre s’instrueix la causa.

Recordem que el passat 30 de desembre una noia va denunciar al futbolista per una presumpta agressió sexual, segons la jove ell li va ficar la mà per sota la roba interior sense el seu consentiment. El 5 de gener Alves va declarar davant el jutge i posteriorment va viatjar a Mèxic on actualment juga amb el Pumas de la Universitat Nacional de Mèxic, fins avui que ha tornat a Barcelona per presentar-se davant la policia catalana.

Tags: agressió sexual, Dani Alves, Detencions

Notícies semblants: