Presó sense fiança per a Dani Alves per una presumpta violació


L’exblaugrana Dani Alves de trenta-nou anys va ser detingut ahir al matí pels Mossos d’Esquadra per posar-lo a disposició judicial arran d’una denúncia per un presumpte delicte d’agressió sexual. Un cop ha declarat davant el jutjat número 15 de Barcelona, han decretat el seu ingrés a presó sense fiança, pel risc de fuga en ser una persona amb molts recursos econòmics, afegit al fet que actualment no té arrelament a Barcelona i que no hi ha conveni d’extradició amb Brasil, país del futbolista.

Ahir, l’exblaugrana es va presentar voluntàriament a la comissaria de les Corts per declarar davant els Agents de la Unitat Central d’Agressions Sexuals dels Mossos d’Esquadra qui després de prendre-li declaració el van dur, en qualitat de detingut, a la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Ahir a la tarda mateix va ingressar a la presó de Brians 1 de Sant Esteve de Sesrovires, on ha passat la nit en el mòdul d’ingressos.

Els fets pels quals l’acusen van succeir el 30 de desembre en la discoteca Sutton de la Ciutat Comtal, freqüentada per famosos i futbolistes. Una noia de vint-i-tres anys l’acusa d’haver-la violat en un lavabo de la zona VIP. Segons declaracions de la dona, el futbolista li va demanar que li fes una fel·lació i quan ella es va negar, Dani Alves la va bufetejar i al final la va penetrar a la força. La noia i els seus amics van denunciar el fet al personal de seguretat de la discoteca, però quan la policia va arribar, el futbolista ja havia marxat.

El brasiler sempre ho ha negat, però sembla que ha caigut en diferents contradiccions i incoherències en les seves declaracions, això afegit a les gravacions de les càmeres de seguretat del local i les mostres biològiques trobades en el lloc dels fets, ha fet decretar el seu ingrés a presó condicional a l’espera del judici.

El Pumas de Mèxic, club on jugava actualment Alves, va emetre un comunicat ahir anunciant que ha rescindit, amb causa justificada, el contracte amb el jugador. Si finalment resulta culpable, Dani Alves s’enfronta a una condemna de fins a dotze anys de presó, condemna màxima per aquest tipus d’agressions.

Tags: Dani Alves, Presó, Violació

Notícies semblants: