Expulsen al Barça femení de la Copa de la Reina per alineació indeguda

Foto: FC Barcelona

L’equip de futbol del Barça femení ha estat eliminat de la Copa de la Reina per alineació indeguda en el partit disputat a Pamplona contra l’Osasuna el passat 10 de gener. Malgrat la victòria per 0-9 obtinguda per les blaugranes, l’equip navarrès va denunciar al Barça per alineació indeguda de la brasilera Geyse Ferreira.

Geyse va ser titular i va marcar dos gols, però no havia d’haver jugat, ja que en l’últim partit de la Copa de la Reina que va jugar la temporada passada havia estat expulsada per doble targeta groga, quan jugava amb el Madrid CFF, cosa que el Barça ignorava. El club blaugrana diu que la sanció no figurava en les resolucions disciplinàries que publica la web de la federació i no tenien cap notícia al respecte.

Ara la Federació Espanyola de Futbol li ha donat la raó a l’Osasuna, expulsant de la Copa de la Reina al Barça, a més d’imposar-li una sanció de 1.001 euros. El mateix li ha passat al Sevilla. En el comunicat que ha emès la Federació es pot llegir:

“Estimar la reclamació realitzada pel CDF Osasuna Femení, i declarar l’existència d’alineació indeguda de la jugadora del F.C. Barcelona, Geyse Da Silva Ferreira, donant el partit per perdut al F.C. Barcelona i per resolta l’eliminatòria de vuitens de final del Campionat d’Espanya/Copa de la S. M. de la Reina a favor del CDF Osasuna Femení”.

Diumenge passat també es van poder veure unes imatges on queda patent la diferència que hi ha entre el futbol masculí i el femení. Ningú els hi va fer entrega de les medalles de campiones de la Supercopa d’Espanya.

Tags: Barça femení, Copa de la Reina

Notícies semblants: