Troben un nadó de poc més d’un mes abandonat en una bossa al barri de Sants


Si sempre és inhumà abandonar un nadó, molt més en aquests dies de tan fred. Aquest matí un home a trobat un nadó d’entre un i dos mesos abandonat dins una bossa d’esports en el carrer Begur del barri de Sants de Barcelona, molt a prop de la rambla Badal.

A les sis del matí els Mossos han rebut la trucada d’un veí que alertava de la troballa. Fins al lloc s’han desplaçat els Serveis d’Emergències Mèdiques que han constatat que el nadó està bé de salut i l’han traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues.

Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació per tal de trobar als autors de l’abandonament. De moment la Direcció General d’Atenció a la Infància s’ha fet càrrec del nadó.

 

Tags: Abandonament, nadó, Sants

Notícies semblants: