El Barça estrenarà avui davant el Girona, la nova equipació amb la senyera a la samarreta.


Avui a un quart de cinc de la tarda tenim derbi català a Montilivi, el Girona s’enfronta al Barça, per continuar al mig de la taula de classificació i el Barça per continuar líder en la Lliga. En aquest derbi català, el club blaugrana estrenarà la quarta equipació de la temporada. Tot groc, pantalons, mitgetes i samarreta amb la senyera a la part davantera i l’escut al centre. A la màniga podem veure el logotip de Nike en la part superior i un acabat amb els colors blaugranes a la part inferior.

El vídeo promocional el protagonitzen Sergi RobertoPedri i Ansu Fati amb imatges gravades a la Casa Milà (la Pedrera) de Barcelona. Amb el lema +Catalunya + Barça, van presentar ahir la nova equipació, seguint l’esperit de catalanitat que mai ha perdut el Barça des del seu inici.

La nova equipació ja està disponible a les botigues del Barça i també la podeu comprar per internet 👉 aquí. 

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: