Mor a Castelló l’actor Noureddine El Attab a causa d’una hipotèrmia severa.

Foto: Facebook Noureddin El Attab

L’actor d’origen marroquí, resident a Castelló, Noureddine El Attab, va morir la matinada d’abans-d’ahir a causa d’una hipotèrmia. Segons publica el ‘Periodico Mediterraneo‘, l’actor hauria caigut al mar al port de Castelló des d’un vaixell de la seva propietat. A les cinc de la matinada va ser localitzat amb vida dins l’aigua. Quan van arribar els serveis d’emergència, li van practicar maniobres de reanimació i va ser traslladat a l’Hospital General de Castelló, on malauradament no van poder fer res per la seva vida i va acabar morint a les vuit del matí per una hipotèrmia severa. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació per esbrinar les causes que van poder provocar la caiguda al mar de Noureddine.

Noureddine El Attab de 39 anys, era molt conegut a Castelló on des de fa 15 anys havia decidit fixar la seva residència i on actualment vivia amb la seva esposa de nacionalitat espanyola i el seu fill. Molt popular per la seva intervenció en sèries de televisió com ‘El Principe on interpretava el paper del marit de l’actriu Hiba Abouk, ‘La que se avecina‘ o ‘Cuéntame, entre altres.

Des d’aquí mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de Noureddine El Attab. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu. Moltes han estat les mostres de condol a les xarxes socials, entre elles la de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

Tags: actors, Morts, Noureddine El Attab

Notícies semblants: