9.000 entrades gratis per visitar la Sagrada Família per les Festes de Santa Eulàlia. Com aconseguir-les.


Amb motiu de la celebració de les Festes de Santa Eulàlia, segona patrona de Barcelona, la Sagrada Família sorteja 9.000 entrades gratis per visitar la Basílica de Gaudí els dies 11 i 12 de febrer de les tres a les sis de la tarda. Aquest és el segon any que fan jornada de portes obertes per aquestes dates, que es repetiran durant les Festes de la Mercè al mes de setembre.

Per aconseguir les entrades tan sols us heu d’inscriure al sorteig abans del dilluns 6 de febrer a les 10 del matí, omplint el formulari que trobareu a la web de la Sagrada Família. El sorteig es farà el mateix dia 6 i es comunicarà a les persones afortunades que rebran quatre entrades cadascuna. Davant la bona acceptació que va tenir l’any passat, aquest any sortegen 3.000 més que el 2022.

Podeu registrar-vos pel sorteig 👉 aquí.

🏗️  També us pot interessar: 

141 anys de la col·locació de la primera pedra de la Sagrada Família

Tags: Entradas gratis, Sagrada Familia

Notícies semblants: