L’exblaugrana Eusebio Sacristan parla per primer cop després de l’accident que el va deixar en coma


L’exjugador i entrenador del Barça, Eusebio Sacristán va aparèixer ahir per primer cop dos anys després de l’accident que va patir pel que va estar tres setmanes en coma induït en un hospital de Valladolid. Recordem que Eusebio va patir una caiguda fortuïta per Cap d’Any del 2020 que li va provocar un traumatisme cranioencefàlic i un coàgul. Després de la intervenció per desfer el coàgul el van deixar en coma induït.

De Valladolid va ser traslladat a una clínica de Barcelona especialitzada en danys cerebrals per iniciar el procés de recuperació. Ahir en una trobada amb l’Associació de la Premsa de Valladolid per primer cop va explicar com han estat aquests dos anys, en un principi no es podia comunicar amb la gent, va haver de seguir tractament amb logopedes i molta recuperació.

“No em sentia preparat per parlar amb ningú, ha estat un procés dur, ja que al principi no era capaç de comunicar-me i això m’ha fet estar molt trist i sentir-me molt malament. No sabia com seria la meva vida, si podria tornar a tenir una conversa normal. Però han passat 25 mesos i les coses han anat canviant”, diu el val·lisoletà.

Quan li pregunten sobre el futur en el món del futbol, diu que sovint pensa que si li torna a sorgir una oportunitat si estarà prou preparat per a tornar a ser entrenador i de sobte, canvia i afirma que ara per ara s’ha de centrar en la seva recuperació total. Escoltem-lo.

Eusebio Sacristan va iniciar la seva carrera esportiva com a jugador en el Valladolid, per després fitxar per l’Atlètic de Madrid i posteriorment pel Barça on va formar part d’aquell equip del Drem Team que va aconseguir la primera Copa d’Europa dels blaugranes. Després de passar dues temporades en el Celta de Vigo, va acabar la seva carrera com a jugador al seu Valladolid natal.

L’etapa d’entrenador la va començar a Barcelona formant part del quadre tècnic de Frank Rijkaard, després va passar com entrenador pel Celta de Vigo, el FC Barcelona B, la Real Sociedad i el Girona, quan va marxar de Girona va tornar a viure a Valladolid, on va patir l’accident.

Tags: Eusebio Sacristan

Notícies semblants: