Vols pujar cobrant a totes i cadascuna de les atraccions de Port Aventura World?


Port Aventura està buscant persones per a participar en un nou anunci del parc temàtic català. Segons publica ‘Diari Més’, l’agència de contractació artística Making of Agency, busca persones d’entre 18 i 65 anys que tinguin ganes de gaudir de les atraccions del parc.

Els participants hauran d’estar disponibles els dies 8 i 9 de febrer i la feina que serà remunerada consistirà a pujar en totes les atraccions de Port Aventura World. Malgrat que no sigui un requisit imprescindible, el que busquen són persones de la zona de Tarragona.

Si no teniu vertigen i voleu gaudir de totes les atraccions del parc, no tan sols de forma gratuïta, sinó que a més us pagaran, us podeu inscriure enviant un correu electrònic a info@makingofagency.es, amb les dades personals com nom i cognoms, data de naixement i telèfon de contacte, acompanyades de dues fotografies. En cas de dubte podeu trucar al telèfon: 915 64 33 91.

Tags: Port Aventura

Notícies semblants: