Voleu escoltar com Xavi Hernández li ensenya a cantar l’himne del Barça al seu fill petit?


L’entrenador del Barça Xavi Hernández d’ençà que ha tornat al club de la seva vida, ha tingut moments dolents, però ara el club blaugrana sembla que comença a revifar de la mà dels joves de la Masia. Dimarts es van classificar per a quarts de final de la Champions i encara que difícil, poden optar al títol de Lliga. Per molt estressats que estiguin els entrenadors, sempre tenen temps per a dedicar a la família i Xavi és l’exemple ensenyant-li a cantar al seu fill petit, Dan de quatre anys, l’himne del Barça.

Xavi Hernández i Núria Cunillera es coneixien des de petits, però la vida els va separar, tots dos van tenir parella abans de retrobar-se l’any 2011 i dos anys després es van casar al jardí botànic Marimurtra de Blanes. A l’egarenc i la sabadellenca no els va separar l’eterna rivalitat històrica de les dues ciutats, amb els tòpics de Terrassa mala raça i Sabadell mala pell. El destí i l’amor va unir a la periodista i el futbolista.

Dos anys després de casar-se Xavi s’acomiadava del Barça després de 17 temporades i va marxar cap a Qatar per incorporar-se les files de l’Al-Sadd, primer com a jugador i després com a entrenador. Quan van marxar de Barcelona, la Núria que estava embarassada va deixar la seva feina per seguir el seu marit. La seva primera filla l’Àsia va néixer durant l’estància a Qatar i dos anys després arribava el seu segon fill, Dan, al que ara Xavi li està ensenyant a cantar l’himne del Barça, encara que sembla tindrà feina, ja que el petit encara no sap gaire la lletra, el que sí que té clar és el crit de: Barça, Barça, Barça…

💙 ❤️  Xavi i Dan cantant l’himne del Barça.

💙 ❤️  Xavi protagonista d’un vídeo del FC Barcelona

Tags: BARÇA, Himne, Xavi Hernandez

Notícies semblants: