El germà de Messi carrega contra el Barça i Laporta. “Barcelona es va començar a conèixer per Messi”.


Sembla que pel germà de Messi, el món no coneixia ni Barcelona ni el Barça fins que Leo Messi va arribar a la Ciutat Comtal. Aquesta és una de les frases que va pronunciar Matías Messi ahir en una entrevista al canal de Twitch que té el seu fill: “Barcelona es va començar a conèixer per Messi”.

En l’entrevista també diu que Messi no tornarà al Barça i en el cas de fer-ho, primer farien una bona neteja començant per Joan Laporta al que qualifica de “desagraït” per tot el que Leo li ha donat al Barça, afegint que el Museu del Barça és el Museu de Messi. Part de raó té, l’argentí li ha donat molt al Barça, però el Barça també ha fet molt per Leo Messi, des que va arribar sent un nen.

També aprofita per carregar contra els catalans, dient que som uns traïdors per no haver sortit a manifestar-nos pels carrers de Barcelona quan van fer fora al seu germà. L’entorn de Messi s’ha desmarcat de les opinions de Matías, però encara estan decebuts amb la forma que va tenir el Barça amb la seva sortida.

Escoltem el que diu Matías Messi 👇

Tags: Laporta, Messi, Penya Barça

Notícies semblants: