Les incongruències de Junts x Catalunya davant les pròximes eleccions municipals


Sembla que Junts x Catalunya, el partit fundat per Carles Puigdemont i actualment presidit per Laura Borràs, ha decidit presentar candidatura a les eleccions municipals a la majoria de municipis de Catalunya. El partit que es defineix així mateix com a partit polític català independentista, transversal i que aposta per la via unilateral cap a la independència de Catalunya, en algunes ocasions oblida la seva ideologia, la nostra llengua i el més important de tot, les necessitats dels ciutadans de cada poble i ciutat. Us posarem un exemple.

A Sant Andreu de la Barca, ni l’antiga Convergència, ni el PDeCAT, ni Junts x Catalunya es van presentar a les darreres eleccions municipals, la seva presència al consistori va acabar l’any 2019. Ara, a tres mesos de les pròximes eleccions municipals presenten candidatura en aquesta població del Baix Llobregat i la seva posada en escena ha estat una entrevista en la ràdio local on podem escoltar a la candidata contestant a totes les preguntes en castellà, quan l’entrevistador li fa sempre en català. No va respondre cap pregunta en català.

Més enllà de la llengua emprada per la candidata de Junts x Catalunya a Sant Andreu de la Barca, tampoc sembla que tingui un programa electoral decidit que pugui transmetre als ciutadans i ciutadanes, segons ella es presenta perquè “és un partido que me gusta i para mejorar, sense especificar quines són les millores que necessiten els santandreuencs i santandreuenques, que malauradament després de quasi quatre dècades de govern socialista, són moltes.

En l’entorn polític que estem vivint, no serà que per damunt de les ideologies que va defensant a capa i espasa Junts x Catalunya està predominant fer mal a l’adversari?, en aquest cas a Esquerra Republicana de Catalunya i totes les coalicions que es presenten en els municipis de Catalunya per a millorar els nostres pobles.

Podeu escoltar l’entrevista feta per Ràdio Sant Andreu de la Barca a Olga López, candidata de Junts x Catalunya 👉 aquí.

Tags: Junts x Cat Sant Andreu dela Barca

Notícies semblants: