Mor un caçador d’un tret al pit durant una cacera a Piera


Dissabte al matí un home va resultar mort d’un tret al pit durant una batuda de caça menor a Piera. El fet es va produir en un vedat de la localitat de l’Anoia on una quarantena de persones van sortir de caça. A les 11 del matí un dels caçadors va trobar a la víctima amb una ferida al pit, immediatament van avisar als Mossos d’Esquadra que quan van arribar només van poder confirmar la mort del caçador.

Els Mossos van prendre declaració a tots els participants en la cacera i van decomissar la quarantena d’armes que duien els caçadors per veure si alguna coincideix amb la bala que va matar la víctima. En principi es creu que pot ser un accident, una bala perduda, encara que no es descarta cap hipòtesi.

Aquest no és el primer accident de caça que s’ha produït aquest any a Catalunya, el passat 14 de gener un caçador va matar accidentalment a un home de 87 anys que passejava per un camí a Canejan (Vall d’Aran).

Tags: caçador, Morts

Notícies semblants: