Una empresa catalana ofereix funerals personalitzats i molt diferents dels que estem habituats.


Tots estem acostumats a un mateix ritual per acomiadar a una persona estimada que ens ha deixat. Les diverses funeràries que operen al nostre país ofereixen cerimònies molt similars, normalment només es diferencien per si volem que sigui un acte religiós o no, amb parlaments de familiars i amics, amb música, pastes i cafè, entre altres, però bàsicament la cerimònia és molt similar en totes.

Ara una empresa catalana ha decidit donar un tomb al comiat dels nostres familiars i amics i ofereix fins a 58 propostes diferents, des d’un comiat íntim a través dels records del finat, fins a un passeig en vaixell per llençar les cendres al mar, passant per un dinar per a familiars i amics. Lògicament, els preus són molt variats, el més senzill pot costar 50 euros o per exemple un viatge en globus aerostàtic des de 1.848 euros.

Segons expliquen en la seva pàgina web, Iteralix “neix de la necessitat personal dels seus fundadors que es van haver d’enfrontar prematurament a la mort d’algun dels seus éssers més estimats” i no trobaven cap oferta per fer-li un homenatge especial. En Iteralix han dividit les diferents opcions que ofereixen en quatre grups: See si es tracta d’una oferta al mar, “Green” al voltant de la natura, “Urban” en llocs emblemàtics d’una ciutat i “Gurmet” si es tracta d’una celebració gastronòmica.

Trobareu més informació 👉 aquí. També tenen un blog on podem veure consells, idees o aspectes a tenir en compte quan falta un ésser estimat.

Tags: Empreses, Funerales

Notícies semblants: