Els Mossos demanen col·laboració ciutadana per tal de trobar una menor desapareguda a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han fet una crida a través del seu perfil de Twitter per tal de localitzar una noia de 17 anys desapareguda ahir al barri de Sant Gervasi-Sarrià de Barcelona. Segons les dades que faciliten, la menor es diu Jessica, és morena amb els cabells curts, 1,69 m d’alçada i porta diversos pírcings.

Se la va veure per últim cop al districte de Sarrià-Sant Gervasi quan anava vestida amb uns texans blaus estripats pels genolls i un jersei de llana de color grana. Els Mossos demanen que qualsevol persona que tingui notícies d’ella, es posi en contacte amb el 112 o la comissaria més propera.

Compartiu, per tal d’arribar a més gent i que sigui possible la localització de la Jessica.

Tags: Desaparicions

Notícies semblants: