Mor Amancio Amaro, mític jugador del Real Madrid i etern rival del Barça


Segons un comunicat oficial del Real Madrid, el mític jugador, entrenador i president d’honor del club blanc, Amancio Amaro, ha mort a l’edat de 83 anys. Amancio era una de les llegendes del Real Madrid i etern rival del Barça.

Va néixer a Corunya on es va iniciar en el món del futbol, després de jugar amb l’Esportiu de Corunya, va arribar al Real Madrid l’any 1962 on va jugar durant 14 temporades. Conegut com ‘El Brujo‘, va disputar 471 partits aconseguint 9 títols de lliga, 3 Copes del Rei i una Champions. Va ser ‘pichichi‘ en dues ocasions, l’any 1969 i 1970 i va ser condecorat amb la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu l’any 2001.

Des d’aquí volem mostrar el nostre sincer condol a la família i amics d’Amancio Amaro. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Amancio Amaro, Morts, Real Madrid

Notícies semblants: