A l’estiu IKEA obrirà dues botigues urbanes a Barcelona


La multinacional sueca de mobles IKEA té previst per aquest estiu obrir dues noves botigues urbanes a Barcelona, una a l’avinguda Diagonal, 532 i l’altre al centre comercial Glòries, que crearan un centenar de llocs de treball. El cost de la inversió ronda els 10 milions d’euros.

Segons ha informat l’empresa, la botiga de la Diagonal tindrà 1.525 m² dividits en dues plantes on podrem veure l’exposició dels seus productes i fer la compra directament allà d’uns 1000 articles disponibles. També tindrà una zona de restauració anomenada “Swedish Bite” (mossegada sueca) amb una superfície de 51 m² i una terrassa a la Diagonal. La del centre comercial Glòries disposarà de 1.622 m² en una sola planta.

Les dues botigues urbanes oferiran el servei ‘click & collect‘, la recollida de productes comprats a través d’internet i el servei ‘order & collect, encarregar el producte a la botiga i recollir-lo a les 24 hores en el mateix lloc.

La botiga ‘Planning‘ que tenen ara a la Diagonal, 445-447 serà transformada en un format temporal dirigit a assistir les necessitats de les empreses, allà  podran dissenyar projectes d’interiorisme pels seus negocis, assessorats per experts de l’àrea IKEA Business. IKEA que vol expandir-se en el mercat català, madrileny i andalús, preveu augmentar la plantilla en Catalunya en un 18% en els pròxims dos anys, obrint 12 nous centres.

Aquestes dues botigues urbanes se sumaran a les que ja té actualment IKEA, tres grans centres a Catalunya, a l’Hospitalet, Badalona i Sabadell, cinc botigues de planificació per dissenys d’interiorisme, vuit punts de recollida de productes i el centre de distribució de Valls a Tarragona.

Tags: botigues barcelona, Ikea

Notícies semblants: