El Pinotxo Bar del mercat de la Boqueria obre de nou


Fa pocs dies uns anunciaven que el bar Pinotxo del mercat de la Boqueria havia tancat per desavinences familiars i havia passat a mans dels propietaris del bar Central també ubicat al mercat més famós de Barcelona. Els nous propietaris no havien dit si tornarien a obrir i si conservarien el nom de l’emblemàtic bar que ha regentat durant més de cinquanta anys en Joan Bayén.

Ahir per sorpresa el Pinotxo va tornar a obrir amb el mateix nom i segons declaracions de l’encarregat actual del bar a Betevé, estan molt il·lusionats i la intenció “és mantenir l’essència del local amb el tipus de menjar” que es feia fins ara.

Malgrat aquesta obertura, la propietat del Bar Pinotxo era d’una societat constituïda per Joan Bayén i el seu nebot Jordi Assín que continua activa. Per desavinences entre tiet i nebot el bar va acabar tancant. Segons publica Betevé de fonts properes al nebot, diuen que encara que s’han venut les parades, els nous propietaris no poden obrir amb el mateix nom i no descarten emprendre accions legals al respecte.

Tags: Bar Pinotxo, Mercat Boqueria

Notícies semblants: