Mor l’actor Joan Vallès, l’Alfons del Cor de la Ciutat i un dels fundadors dels Minyons de l’Arboç.

Foto: TV3 – CCMA

Avui hem de lamentar la mort de l’actor Joan Vallès que ens va deixar ahir a l’edat de 90 anys. En Joan va interpretar el paper de l’Alfons, espòs de la Teresa, paper interpretat per la Montserrat Carulla, a la sèrie El Cor de la Ciutat, que va estar en pantalla durant nou anys (2000-2009), amb 1906 capítols és la sèrie més llarga produïda per TV3.

En Joan Vallès i Figueras era actor de teatre, cinema i televisió, també de doblatge, va ser membre fundador de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i un dels fundadors de la colla castellera dels Minyons de l’Arboç l’any 1958.

Al teatre va treballar en obres com Pigmalió de Bernard Shaw, Tartan dels Micos contra l’estreta de l’ensanche de Terenci Moix, l’Hostal de la Glòria de Josep Maria de Sagarra o l’honor és nostre, Sr. Espriu!, de Salvador Espriu, entre altres. Al cinema va participar en dues pel·lícules, Secretos del corazón, de Montxo Armendáriz i Goya en Burdeos, de Carlos Saura. A la televisió el seu gran paper va ser al Cor de la Ciutat.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Joan Vallès. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Joan Vallès, Morts

Notícies semblants: