Diversos futbolistes i entrenadors estan molt emprenyats amb Juan Carlos Unzué, entre ells Xavi, Guardiola o Iniesta.


Demà a la nit Jordi Évole entrevistarà a l’exporter del Barça Juan Carlos Unzué en el programa ‘Lo de Évole en el que també participaran com a convidats el que havia estat porter del club blaugrana, Andoni Zubizarreta amb qui Unzué es disputava la plaça de titular sota els pals, la periodista Olga Viza i l’actor Dani Rovira, que recordem durant la pandèmia li van diagnosticar un càncer, un Limfoma de Hodgkin, però afortunadament després d’unes sessions de quimioteràpia el va poder superar.

Unzué, acompanyat de la seva dona parlarà amb ells durant un sopar a casa seva, parlaran tant de la seva trajectòria professional com a futbolista i entrenador com de la seva malaltia. Recordem que l’any 2020 va anunciar que patia ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) i es veia obligat a deixar el món del futbol per fer front a la malaltia.

Amb motiu d’aquesta entrevista diversos jugadors, exjugadors i entrenadors, tant companys com rivals han volgut gravar un vídeo dient-li que estan molt emprenyats amb ell perquè no els ha convidat al sopar. En el vídeo podem veure a Xavi Hernández, Michel, Pep Guardiola, JoaquínErnesto Valverde, Andrés Iniesta, Emilio ButragueñoAndoni Goicoechea i Monchi.

Els rivals li pregunten si no els han convidat perquè li havien fet algun gol i els companys li retreuen a un amic que no els hagi convidat al sopar. Tota una broma que demà segur que es comentarà al programa ‘Lo de Évole‘ 👇 Escoltem el que li diuen els amics a Juan Carlos Unzué.

Tags: bromes, Unzúe

Notícies semblants: