L’Escolania de Montserrat canta per primer cop a la història a Austràlia


Aquest cap de setmana passat l’Escolania de Montserrat van actuar al ‘Town Hall’ participant en el Festival de les Arts d’Adelaida. És el primer cop a la seva història que 36 nens de l’Escolania dirigits per Llorenç Castelló actuen a Austràlia, interpretant diversos temes de música popular catalana, que ha agradat molt al públic australià. El Festival de les Arts d’Adelaida que es va fer per primer cop l’any 1960, està produït per Kylie King i se celebra un cop l’any amb actuacions d’òpera, teatre, dansa, música clàssica i contemporània, literatura o arts visuals, entre altres.

Dijous vinent recorreran els 16.170 km que separen Barcelona d’Adelaida, per arribar a temps a participar el diumenge vinent a la jornada de portes obertes de l’Escolania, dirigida a les famílies que estiguin interessades a què els seus fills ingressin al cor litúrgic de l’Abadia de Montserrat. Per entrar a formar part de l’Escolania es recomana que es faci abans del tercer de primària, ja que com més aviat ho facin, se’ls pot oferir un seguiment i una orientació musical molt més acurats.

No és el primer cop que l’Escolania de Montserrat actua fora d’Europa, el passat novembre van fer una gira pels Estats Units, a Minnesota van visitar l’escolania de Saint John allotjant-se a les cases dels familiars dels escolans. A Pennsilvània van visitar l’escolania del monestir de Saint Vicent.

Escoltem el Cant dels Ocells 👇  interpretat per l’Escolania de Montserrat.

Tags: Austràlia, Escolania de Montserrat

Notícies semblants: