Les manifestacions pel 8M col·lapsen les entrades a Barcelona. Una conductora atropella a dues manifestants a la Diagonal.

Foto: Twitter CGT Catalunya @CGTCatalunya

Avui Barcelona com moltes altres poblacions del nostre país han convocat diferents manifestacions per a commemorar el 8M, Dia Internacional de la Dona. A primera hora d’aquest matí un grup de manifestants han tallat l’avinguda Diagonal, cosa que ha provocat llargues cues d’entrada i sortida de la ciutat.

Quan una conductora pretenia passar entre els manifestants, aquests li han tallat el pas i ella ha decidit tirar endavant, emportant-se dues manifestants damunt el capó del vehicle durant uns metres. Els Mossos d’Esquadra ja han identificat a la conductora que ha ocasionat ferides lleus a una manifestant.

Des d’aquest matí a primera hora s’ha produït un caos en les entrades i sortides de Barcelona a causa de les manifestacions que han tallat la Diagonal i la Meridiana i que han provocat llargues cues a la B-23, la C-58 i la C-33. També s’han manifestat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on des d’ahir a la nit desenes d’estudiants van decidir passar la nit a la UAB per aquest matí a primera hora tallar els accessos al campus.

Tags: 8M, atropellament, Manifestacions

Notícies semblants: