Un poble de la Costa Brava entre les 20 millors destinacions turístiques d’Europa


Segons un rànquing elaborat pel portal European Best Destinations a partir d’una enquesta feta a 700.000 viatgers de 178 països diferents, Tossa de Mar a la comarca de la Selva, és una de les 20 millors destinacions turístiques d’Europa. Així defineix el portal a la localitat catalana:

“Cel blau, mar blava i sorra fina t’estan esperant! Tossa de Mar és màgica El seu bosc de pins molt a prop del mar i les seves muralles medievals són un escenari màgic per a unes vacances perfectes a Europa. Tossa de Mar és una de les millors joies amagades de la Costa Brava i un dels destins secrets més bonics d’Espanya”.

Tossa de Mar ocupa la 16a posició en la llista de les 20 millors, que encapsa-la Varsòvia a Polònia, seguida d’Atenes a Grècia i Maribor a Eslovènia. Pel que fa a l’Estat espanyol Toledo ocupa la 12a posició i Balears tanca la llista en la 20a posició.

Les 20 millors destinacions turístiques d’Europa

1. Varsòvia – Polònia
2. Atenes – Grècia
3. Maribor – Eslovènia
4. Viena – Àustria
5. Cittadella – Itàlia
6. Essen – Alemanya
7. Veszprém – Hongria
8. Londres- Regne Unit
9. Grenoble – França
10. Mannheim – Alemanya
11. Porto Santo, Madeira – Portugal
12. Toledo – Espanya
13. Faial, Illes Açores – Portugal
14. Rodas – Grècia
15. Copenhaguen – Dinamarca
16. Tossa de Mar – Catalunya
17. Ascona-Locarno – Suïssa
18. Milos – Grècia
19. Praga – República Txeca
20. Sóller – Espanya.

Els participants en l’enquesta havien de triar entre les 400 destinacions turístiques de tota Europa proposades, basant-se en les experiències obtingudes la temporada 2022.

Tags: Millors pobles

Notícies semblants: