Els Mossos d’Esquadra investiguen el fet que dos agents multessin una dona quatre cops en menys de 20 minuts.


Segons publica la periodista Anna Punsí a través de Twitter, la Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir el fet que una dona de Terrassa que circulava per la C-58 li posessin quatre multes en menys de 20 minuts.

📋  23:52 h – La primera vegada que la van parar va ser per circular pel carril central entorpint el trànsit. La dona explica que estava avançant una furgoneta i a més donada l’hora que era, no hi havia gaire trànsit, per això no el podia entorpir. La patrulla dels Mossos la va avançar i es van posar davant la furgoneta, llavors ella els va avançar a tots dos. A continuació els Mossos es van posar davant d’ella fent-li llums i amb la sirena engegada, la van fer aturar i la van sancionar.

📋  00:01 h – Nou minuts després la tornen a aturar. Després de posar-li la primera multa continuava el viatge cap a Terrassa i els Mossos la tornen a seguir. Així ho explica un amic de la dona en un fil de Twitter: “He avançat un cotxe i mentrestant ha tornat a venir el vehicle dels mossos i m’ha fet parar de nou. Ha baixat l’altre mosso cridant com un boig i m’ha obert la meva porta del conductor preguntant-me si el volia matar. Jo no he baixat del cotxe i li he dit que es calmés perquè aquí era ell el que s’estava matant tal com m’havien fet parar al mig de l’autopista per segona vegada. M’ha espantat molt la seva actitud violenta. Els he seguit i han parat una mica més endavant i jo ho he fet al seu darrere. No baixaven del cotxe i no em deien res. M’han tingut molta estona allà parada. No estava entenent res. I estava una mica angoixada. Ara què havia fet?”

Llavors li van fer la prova d’alcoholèmia que va donar negatiu, li volien fer també la de drogues, però al final no li van fer. Com estava espantada i no entenia res, els hi ha dit que potser eren ells els que havien begut alguna cosa, aquí reconeix que potser ho va fer malament. La van sancionar per no “obeir les ordres de les agents de l’autoritat en servei de regulació de trànsit”.

📋  00:05 h – Nova parada per no dur els llums del darrere encesos. La dona argumenta que estava tan nerviosa i atabalada per la prepotència amb què es comportaven els Mossos, que s’ha oblidat. Les del davant sí que les duia, ja que són automàtiques.

📋  00:11 h – A la quarta parada la sancionen per no haver posat l’intermitent quan després de la tercera parada s’ha incorporat a l’autopista. A partir d’aquí la dona reconeix que va perdre els papers i va anar apujant el to de veu amb els agents. Quan els hi va dir que això no quedaria així i que parlaria amb el seu cap, que no entenia com li havien posat quatre multes en tan poc temps, “en to amenaçador m’han respost que ja sabien qui era jo, que havien cercat al Google la meva empresa i que havien vist que no tinc bons comentaris. M’he posat a riure i els hi he dit que feien pena, perdent el temps amb mi”, explica la dona.

💶  En total 800 € de multes en 20 minuts. “Sempre he confiat en els Mossos d’Esquadra. Permeteu-me que ara dubti de la professionalitat d’aquests dos agents i que algú pugui justificar la seva actitud. Soc una bona persona. Avui m’he sentit maltractada, per qui ha de vetllar per la meva seguretat”, acaba dient. Segons la periodista Anna Punsí probablement li arribarà una altra sanció, ja que quan va marxar va acabar fent-los la botifarra amb el dit.

Aquí podeu seguir el Fil de Twitter 👇

Tags: Mossos, Multes

Notícies semblants: