Bonpreu i Enderrock s’uneixen per a promocionar la música dels cantants i grups novells catalans.


La revista Enderrock i la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat, han arribat a un acord de col·laboració per a promocionar la música dels cantants i grups novells catalans. L’acord consisteix a fer que cada tarda de 17 a 19 hores a tots els establiments del grup Bonpreu i Esclat d’arreu de Catalunya s’escoltin a través del fil musical temes de música emergent catalana, temes d’autors i cantants catalans que volen fer-se un lloc en el món de la música del nostre país.

L’Hora Enderrock a Bonpreu Esclat, com s’anomena aquesta iniciativa està en marxa des del passat divendres 10 de març com a complement a la música catalana que ja ofereixen des de fa anys. Els periodistes de la revista són els encarregats de fer una selecció dels temes que es reproduiran i que s’aniran actualitzant cada setmana.

També es podran escoltar salutacions dels artistes i àudios promocionals amb informació seva per tal de donar-los a conèixer entre els clients dels més de 200 establiments de Bonpreu i Esclat. Coneixem l’aposta que sempre ha fet la revista Enderrock per promocionar la música catalana i la sensibilitat que té la cadena catalana de supermercats per fer-ho amb els productes de proximitat, garantir la nostra llengua i ara la nostra música.

Tags: Bonpreu, Enderrock, Música catalana

Notícies semblants: