Barcelona acollirà la pròxima gal·la d’entrega de les Estrelles Michelin


La Guia de les Estrelles Michelin ha triat Barcelona com a seu per a la celebració de la pròxima cerimònia de presentació dels guardonats amb aquest prestigiós reconeixement que s’atorga als millors restaurants d’Espanya i Portugal. La gal·la se celebrarà el 28 de novembre del 2023 davant de 700 convidats al Centre de Convencions Internacional de Barcelona dins el recinte del Fòrum de Barcelona. Per primer cop es faran dues cerimònies en lloc d’una com s’havia fet fins ara, la d’Espanya el 28 de novembre a Barcelona i la de Portugal que es farà el primer trimestre del 2024 al país veí.

Aquest és un dels esdeveniments internacionals més importants en el món de la restauració i la gastronomia i la capital catalana serà la protagonista aquest any pel seu respecte per la cuina tradicional en un entorn cosmopolita, de fusió, una cuina creativa i innovadora.

Els encarregats de dirigir al grup de cuiners que faran el sopar de la gal·la, seran Jordi Cruz, els Germans Torres i Paolo Casagrande. Sens dubte Barcelona té alguns dels millors cuiners del món i és la ciutat que més Estrelles Michelin té d’Espanya, en total 24 restaurants de la Ciutat Comtal tenen una o diverses distincions.

⭐  Amb 3 Estrelles

ABaC -Barcelona
Cocina Hermanos Torres – Barcelona
Lasarte – Barcelona.

⭐  Amb 2 estrelles

Angle – Barcelona
Cinc Sentits – Barcelona
Disfrutar – Barcelona
Enoteca Paco Pérez – Barcelona
Moments – Barcelona

⭐  Amb 1 estrella

Aleia – Barcelona
Alkimia – Barcelona
Atempo – Barcelona
Aürt – Barcelona
Caelis – Barcelona
Come – Barcelona
Dos Palillos – Barcelona
Enigma – Barcelona
Hisop – Barcelona
Hofmann – Barcelona
Koy Shunka – Barcelona
Mont Bar – Barcelona
Oria – Barcelona
Slow and Low- Barcelona
Via Veneto – Barcelona
Xerta – Barcelona.

Barcelona agafa el relleu de Toledo, on es va celebrar l’any passat i on Barcelona va aconseguir 6 noves Estrelles. No és el primer cop que aquesta cerimònia se celebra a la capital catalana, ja en el 2011 va acollir la gala d’entrega d’aquests prestigiosos guardons.

Tags: Barcelona, Estrelles Michelin

Notícies semblants: