Jordi Roca anuncia que ha recuperat la veu que va perdre fa set anys a causa d’una malaltia


El petit dels germans Roca, Jordi Roca ha anunciat a través del seu perfil d’Instagram que ha recuperat la veu que va perdre ara fa set o vuit anys a causa d’una distonia, una malaltia que afecta un o diversos músculs del cos i que provoca contraccions involuntàries dels músculs afectats, en el cas d’en Jordi Roca, el que pateix és una distonia cervical que es produeix a la zona del coll, afectant les cordes vocals, deixant-lo sense veu.

Com ell mateix diu en el vídeo, ara li ha quedat una veu com la “d’un locutor de ràdio a les dues de la matinada”, ha hagut de tornar a aprendre a parlar sense esforç, però no sap quant temps li durarà, potser la tornarà a perdre. Ara que pot parlar volia deixar aquest missatge i agrair a totes les persones el fet que s’hagin preocupat per ell durant aquests anys i als companys i amics pel suport que li han donat.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Jordi Roca (@jordirocasan)


El responsable de les postres i rebosteria del Celler de Can Roca, ara immers en els projectes Casa Cacao i Rocambolesc, fa tres anys va explicar al programa Late Motiv d’Andreu Buenafuente, com es va veure afectat per la distonia. Escoltem-lo! 👇 

Tags: distonia, Jordi Roca

Notícies semblants: