Mor Fèlix Maria Millet i Tusell, condemnat pel cas del Palau de la Música


Fèlix Maria Millet i Tusell, expresident del Palau de la Música i condemnat pel saqueig de més de 23 milions d’euros a la institució catalana a nou anys i vuit mesos de presó, va morir ahir als 87 anys a la residència on estava ingressat a causa del seu delicat estat de salut.

Els darrers anys Millet els ha passat entre la presó de Brians 2 i l’hospital penitenciari de Terrassa, ja que malgrat haver obtingut el tercer grau, el seu estat de salut no li permetia sortir de l’hospital. El passat novembre va rebre el tercer grau per tenir una malaltia incurable i al gener va ser traslladat a una residència triada per la seva família, però al febrer la jutgessa va suspendre el règim de semillibertat i Millet va tornar a la presó, fins que fa pocs dies li van tornar a donar el tercer grau i va retornar a la residència on ahir va morir.

Des d’aquí el nostre més sincer condol a la família.

Tags: Millet, Morts, Palau

Notícies semblants: