Rosalia versiona l’himne del Barça amb ritme de ‘Motomami’ – VÍDEO


Aquesta nit es juga el clàssic contra el Real Madrid a l’Spotify Camp Nou i per celebrar-ho el Barça lluirà una samarreta especial, una samarreta dedicada a Rosalia per commemorar que ara fa un any la cantant de Sant Esteve de Sesrovires va estrenar un dels seus grans èxits, ‘Motomami‘. Una edició especial de la samarreta blaugrana amb el logotip de l’àlbum de ‘Motomami‘, portaran els jugadors del Barça.

Rosalia va declarar a For the Record, el blog oficial de Spotify, que li “fa molta il·lusió que un club tan gran com el Barça vesteixi la samarreta i més en un partit tan important”. Sens dubte, ella s’ho mereix, ja que és la cantant espanyola més escoltada a Soptify, l’àlbum ‘Motomami‘ ja té més de 1.800 reproduccions i 150 milions de llistes de reproducció dedicats a ella.

La samarreta edició especial ‘Motomami‘ ha tingut tanta acceptació que a la botiga del Barça les femenines i les signades pels jugadors ja estan esgotades, tan sols queda la masculina i això que els preus són prohibitius per a la majoria de la gent, 399,99 € les normals i 1.999,99 les signades.

Avui per celebrar un dels esdeveniments més destacats de l’any per a tots els culers, Rosalia ha volgut cantar Motomami‘ al ritme de l’himne del Barça i ha acabat revolucionant les xarxes socials. Escoltem-la!  👇 

Tags: BARÇA, Motomami, Rosalia

Notícies semblants: