La multinacional catalana Mango se suma al sistema de pagament per ús (renting).

La multinacional catalana de moda i complements Mango, és l’última gran empresa que s’ha sumat al sistema de pagament per ús del producte, una tendència que està en auge en els darrers anys, però en què consisteix? Es tracta que en lloc de comprar un producte, en aquest cas, peces de roba o complements, les lloguen per uns determinats esdeveniments o dies, ja que en moltes ocasions necessitem un vestit o complement per un acte concret i després l’arraconarem a l’armari.

Amb aquest sistema no acumularem peces que ja no ens tornarem a posar i contribuirem a lluitar contra l’obsolescència programada i els residus tèxtils que s’acumulen en molts països del tercer món. Altres avantatges són per exemple que no haurem de fer una gran despesa comprant un vestit o complement per un sol dia i podrem variar més sovint seguint les tendències de la moda.

Altres grans marques ja ofereixen aquest servei, com H&M a través de ‘H&M Rental‘, Ralph Lauren o Decathlon, en aquest últim cas molt interessant per esdeveniments esportius. Imagineu que tan sols voleu anar a esquiar un dia a l’any i no teniu equip, o si voleu fer escalada o surf, a Decathlon el podreu llogar per uns dies.

Un altre dels sectors que també ha adoptat aquest sistema és el dels mòbils, on l’obsolescència programada és d’especial rellevància. A través del sistema Rentik, similar al dels cotxes, per un preu mensual podem llogar un telèfon i quan surti un nou model el podrem canviar.

A Mango Renting el termini del lloguer és de quatre dies i els preus oscil·len entre els 30 i 40 euros, amb l’avantatge que si no estàs segura de la mida, pots demanar dues talles pel preu d’una sola peça. 👉  Aquí trobareu tota la informació i els productes de Mango Renting.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Devil wears Zara (@carmeron)

Tags: Mango renting

Notícies semblants: