Rosalia i Rauw Alejandro dediquen tres cançons als seus tres anys d’amor – VIDEOCLIPS

Foto: Instagram

La cantant catalana de Sant Esteve de Sesrovires, Rosalia i el porto-riqueny Rauw Alejandro dediquen tres cançons per celebrar els seus tres anys d’amor, ‘Beso, Vampiros i Promesa’, que des d’aquesta mitjanit ja estan disponibles en les diferents plataformes digitals.

RyR (Rosalia i Rauw), és el nom d’aquest àlbum amb tres temes a ritme de reggaeton i un bolero una mica peculiar. La parella ha volgut plasmar en la música la seva relació sentimental, tres temes plens d’amor i erotisme. Aquest treball és el primer que fan conjuntament i que en poques ja ha fet la volta al món.

🎧  ‘Beso’ és un cant a l’amor que és professa la parella, plasmat en la lletra de la cançó, un cant a la seva relació sentimental. 👇

🎧  La lletra deVampiros‘ narra les sortides de nit de la parella i d’altres artistes com ells que com diuen “viuen de nit”, d’aquí el títol de la cançó.👇

🎧  I finalment, ‘Promesa’, és un bolero, però escoltant-la és un bolero molt peculiar, no li han faltat crítiques dient que han destrossat aquest gènere musical. Segons afirma la catalana, aquest tema també té molt a veure amb la seva vida, ja que “sempre que cuinen, viatgen o quan estan junts”, escolten boleros. 👇

Segurament aquest àlbum és el primer de moltes altres que faran la parella conjuntament.

Tags: Raw Alejandro, Rosalia, RyR

Notícies semblants: