Piqué fa història omplint el Camp Nou amb 92.522 espectadors en la final de la Kings League.


El món del futbol està canviant de la mà de Gerard Piqué i l’streamer Ibai Llanos. Piqué s’ha convertit en un dels emprenedors catalans més importants d’aquests anys amb la creació d’aquesta nova forma de futbol-espectacle. Ahir l’empresa Kosmos, de l’exjugador blaugrana, va ser capaç d’omplir el Camp Nou amb 92.522 espectadors per veure la final de la Kings League, un espectacle al voltant del Futbol 7, de set hores de duració.

L’esdeveniment que es va retransmetre per streaming per les diferents plataformes de Twitch, TikTok així com els comptes oficials dels presidents, va tenir una audiència mitjana de 2,02 milions d’espectadors amb un pic de 2,16 milions. La Kings League va molt més enllà del que és el Futbol 7, és un veritable espectacle semblant als de la Super Bowl dels Estats Units. El de menys és el futbol i el resultat, potser molts de nosaltres a hores d’ara encara no sabem qui va guanyar la final que disputaven els equips dels Aniquiladors contra El Barrio, aquest últim es va imposar per 3-0.

Ahir a la nit es va registrar la tercera millor entrada del Camp Nou, la millor va ser en l’últim clàssic contra el Real Madrid amb 95.745 aficionats i la segona millor entrada en un partit contra l’Almeria, curiosament el dia del comiat de Gerard Piqué amb 92.605 espectadors. Recordem que el Barça femení, la temporada passada, en un clàssic contra el Real Madrid també va arribar a omplir amb 91.553 aficionats.

Figures rellevants del futbol mundial participen d’aquesta nova competició, com Ronaldinho que juga a l’equip Porcinos FC, de l’streamer Ibai Llanos; Iker Casillas, president de l’1K, que ahir va aprofitar per demanar-li a Florentino Perez que la final de la pròxima temporada es jugui al Bernabeu; o Neymar que ahir va anunciar que s’incorpora a aquesta competició. Els focs artificials que van donar el tret de sortida a la final van fer moure el sismògraf del CSIC situat a Barcelona.

 

Tags: Kings League, Piqué

Notícies semblants: