Dues joves emprenedores catalanes triomfen en més de 80 països amb productes per a nadons fets a Catalunya

Oli & Carol és una empresa creada a Barcelona ara fa vuit anys per dues joves emprenedores catalanes, les germanes Olimpia i Carolina Román, dedicada a la fabricació de productes per a nadons com mossegadors i joguines pel bany. Amb tan sols 16 i 21 anys van crear la seva empresa que actualment distribueix en 80 països del món, amb una facturació de quasi tres milions d’euros.

Compaginant els seus estudis universitaris amb la gestió de l’empresa, aquestes dues germanes han arribat a exposar els seus productes en el Museu Nacional Britànic d’Art Modern (Tate Modern). Ara han presentat la seva col·lecció de sis sonalls amb formes de fruites i verdures, per a infants fins als sis anys, totalment sostenibles, elaborats amb cautxú 100% natural, amb llavors de cireres reciclades i esterilitzades al seu interior i distribuïts en capses de cartó. Els dissenys també són força originals amb formes de blat de moro, coliflor, carxofa, tomàquet, llimona o raïm.

Les germanes Román porten l’empresariat a la sang, filles de dues grans famílies de la burgesia catalana, van començar sense més ajuda que la que els hi va proporcionar un proveïdor que va confiar en elles. Actualment, tenen 10 treballadors en plantilla i una llista de clients vip com les germanes Kardashian, Ona Carbonell, Laura Escanes, o Cristiano Ronaldo, entre altres.

Segons l’entrevista que la revista Vanitatis publica, Olimpia, la germana gran diu: “Volíem créixer ràpid i sense una gran inversió inicial, vam posar el nostre producte en mans de distribuïdors exclusius que van portar la distribució en els diferents mercats. Ens compraven i ells distribuïen botiga a botiga. I així comencem en els mercats on entenien més aquest concepte, sobretot els Estats Units i França”.

Podeu veure el catàleg sencer dels productes d’Oli&Carol 👉  aquí.

Tags: catalans, emprenedors, Oli&Carol

Notícies semblants: