Barcelona on vas? Imatge insòlita d’un carrer de l’Eixample amb roba estesa al mig de la vorera.


Amb les reformes que el consistori d’Ada Colau està fent, Barcelona s’ha convertit en una ciutat d’allò més peculiar. Des de les superilles amb taules de pícnic al mig, la decoració amb tota mena de colors i formes, terrasses dels bars ocupant la calçada, grans boles de ciment per evitar la circulació de vehicles i ja no parlem de les grans obres com la connexió del tramvia per la Diagonal o la seguretat ciutadana en general.

Ahir un usuari de Twitter va publicar una foto insòlita de veure en ple Eixample de Barcelona, concretament del carrer Sicília entre Rosselló i Provença, molt a prop de la Sagrada Família. En ella podem veure com un veí o veïna de la zona ha muntat un estenedor amb una corda que travessa tota la vorera i ha posat la roba a eixugar.

Antigament, molta gent estenia la roba en balcons que donaven al carrer, en especial en aquells barris de carrers estrets com Ciutat vella o la Barceloneta i molts encara ho continuen fent, però des de l’any 1999 hi ha una normativa que prohibeix estendre roba en balcons, finestres o façanes que donin al carrer. Doncs aquest veí o veïna del carrer Sicília, sembla que no la coneix.

Els altres veïns o els turistes que aquests dies omplen el barri per a visitar la Sagrada Família, havien d’anar esquivant la roba estesa entre la façana i un arbre o fanal. Sens dubte la imatge més curiosa del dia de la ciutat de Barcelona. 👇

Tags: Barcelona, Eixample, Roba Estesa

Notícies semblants: