Mor als 68 anys Josep Piqué, ministre i expresident del Partit Popular de Catalunya


Josep Piqué Camps nascut l’any 1955 a Vilanova i la Geltrú ha mort aquesta matinada a l’Hospital 12 d’Octubre de Madrid, segon ha informat la família a través d’un comunicat. “Amb profund dolor comuniquem la defunció del nostre espòs i pare, Josep Piqué Camps, en el 12 d’Octubre de Madrid. La seva integritat personal, la seva fortalesa, el seu amor per la família, el treball i la seva lluita per la vida ens acompanyaran sempre”, diu el comunicat.

Piqué, fill de l’últim alcalde franquista de Vilanova i la Geltrú va estudiar Econòmiques i Dret a la Universitat de Barcelona. De jove va militar en partits d’esquerres com el Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC), però amb el pas dels anys va passar dels partits d’ideologia d’esquerres i comunistes a acabar militant en el Partit Popular.

Va ser ministre del govern de José María Aznar, ocupant diferents carteres ministerials, com Exteriors o Ciència i Tecnologia. També va ser portaveu del govern i candidat pel PP a les autonòmiques del 2003. Com a empresari va ocupar llocs de rellevància en grans empreses com KIO.6, Erkimia, Fesa-Enfersa, Vueling, Ercros i president del Cercle d’Economia.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família d’en Josep Piqué. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Josep Piqué, Morts, PP

Notícies semblants: