Els Mossos busquen un militar com a presumpte autor de la mort a trets d’un treballador del club de tir de Canovelles.


Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un ampli dispositiu per tal de localitzar a l’autor de la mort a trets d’un treballador del club de tir de Canovelles, al Vallès Oriental, ahir al voltant de dos quarts de vuit de la tarda. Els Mossos van rebre avís a les 19:30 alertant que s’havia produït un tiroteig en el Club de Tir Granollers situat a Canovelles.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar un home ferit greu, l’autor li hauria disparat per l’esquena en cinc ocasions. Els Serveis d’Emergència que es van desplaçar fins al club van fer tasques de reanimació, però malauradament la víctima va acabar morint.

Segons fons de la investigació, la víctima és un empleat del club i el presumpte autor dels trets seria un jove militar soci del club de tir. El presumpte assassí va entrar armat al club i va disparar contra l’encarregat de subministrar armes. Després d’agafar alguna arma més del club, va fugir en el cotxe d’una dona a la qual va obligar a dur-lo fins a Barcelona.

A hores d’ara els Mossos han desplegat un ampli dispositiu policial per tal de localitzar al jove militar i alerten de la seva perillositat, ja que podria anar armat.

Tags: Canovelles, Morts, Tiroteig

Notícies semblants: