Detingut a Múrcia el pistoler del club de tir de Canovelles.

El presumpte autor del tiroteig que es va produir el passat dissabte al Club de tir Granollers ubicat a Canovelles, en el que va morir l’encarregat del club, va ser detingut ahir a Múrcia. Es tracta d’un jove de 19 anys de nacionalitat espanyola i amb formació militar. Va entrar al club armat amb una pistola i va disparar cinc trets per l’esquena a la víctima.

Per fugir va agafar a una dona perquè el portés amb el seu cotxe fins a Barcelona on va parar un altre cotxe en el qual viatjaven dues noies i les va obligar que el portessin fins a Múrcia. Van estar conduint els 600 km que separen les dues ciutats durant la nit sota l’amenaça del segrestador.

Van ser les dues noies qui van denunciar el fet a la Policia Nacional, que el va localitzar a l’estació de tren on pensava agafar un tren. En el moment de la detenció anava armat amb dues armes de foc i una arma blanca. Avui passarà a disposició judicial en Múrcia, però segurament el jutge murcià s’inhibirà perquè sigui el jutjat de Granollers l’encarregat del cas, per la mort de l’empleat del Club de tir Granollers.

Tags: Detencions

Notícies semblants: