Mor Joan Bayén, el propietari del Pinotxo de la Boqueria


Avui hem de lamentar la trista notícia de la mort d’en Joan Bayen amb 89 anys, el propietari del Pinotxo Bar del Mercat de la Boqueria per causes naturals. En aquests darrers mesos el Pinotxo ha estat notícia pel traspàs del bar quan en Joan es va jubilar després de 75 anys rere la barra del bar més emblemàtic del mercat.

La notícia l’ha avançat TOT Barcelona per informació del gerent del mercat de la Boqueria. Precisament ara estava a punt de rebre un petit homenatge amb la publicació d’un llibre en el qual es fa un repàs del mític establiment i el seu propietari.

La seva jubilació al desembre va provocar un polèmic traspàs en el qual no es posava d’acord amb la seva família, ja que la meitat del negoci era d’un nebot seu que va revocar el traspàs. Finalment, el bar va caure en mans del propietari d’una altra parada del mercat i no fa gaires dies el jutjat els obliga a canviar el nom del bar, perquè la marca Pinotxo Bar és propietat de la família d’en Joan Bayén. De moment com a mesura cautelar, el rètol del nom ja ha estat retirat fins que no es resolgui el litigi.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família d’en Juanito. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Pinotxo

Notícies semblants: