La promesa electoral del PP de Viladecans que s’ha fet viral a les xarxes: Construir un Parc Juràssic


Durant les campanyes electorals estem farts de sentir promeses per part de les diferents formacions polítiques que en moltes ocasions un cop guanyades les eleccions es queden en un calaix. Algunes d’elles força curioses com la que ha fet ara el Partit Popular de Viladecans amb Fina Redondo com alcaldable que proposa fer un Parc Juràssic.

De moment el partit d’Alberto Núñez Feijóo ha anunciat sis propostes per fer en cas de guanyar les eleccions municipals del 28 de maig:

– Servei d’odontologia gratuït.
– Dignificació dels barris.
– Suport a les entitats culturals
– Un centre especial de treball en el Casino
– Fer un Parc Juràssic
– Clavegueram del Poblat Roca i Can Palmer

El més sorprenent de tots és la creació d’un Parc Juràssic amb inversió privada que asseguren crearia 100 llocs de treball. Viladecans té com a icona de la Festa Major un Mamut que en lloc de treure foc com els Diables, treu aigua. Doncs ara el PP de la població del Baix Llobregat vol fer un parc temàtic de dinosaures amb el Mamut com a protagonista, així ho expliquen en el vídeo de presentació de la proposta:

“El mamut de Viladecans serà l’estrella d’aquest espai pensat per a les famílies, el cap de setmana, i per als alumnes, entre setmana. Per fi, el mamut tindrà un espai fix a la seva pròpia terra. Una iniciativa de prop de 25 milions d’euros d’inversió i respectuosa amb el medi ambient”.

La proposta del PP aviat s’ha fet viral a les xarxes socials amb tota mena de comentaris. Fins i tot el programa Polònia de TV3 s’ha fet ressò amb un gag en el qual es pot veure a l’antic dirigent del partit Pablo Casado visitant un Parc Juràssic, anomenat “Fachàssic Park“.

Tags: Parc Juràssic, PP, Viladecans

Notícies semblants: