Sorpresa al parc de la Ciutadella, cinc homes es banyen al llac com si fos una piscina


Ahir es van fer virals unes imatges de cinc homes que es banyen al llac del parc de la Ciutadella de Barcelona com si estiguessin en una piscina, fins i tot un es tira en bomba i un altre de cap. Imatges insòlites de veure i que sembla van quedar impunes, ja que en cap moment es veu cap patrulla de la policia municipal advertint-los que està prohibit.

Més enllà de la qualitat de l’aigua que creiem no deu estar en molt bon estat per gaudir d’un bany, aquesta activitat està prohibida segons les ordenances municipals i el seu incompliment pot arribar a tenir una sanció de fins a 500 euros.

Els fets van passar ahir al voltant de les cinc de la tarda. Un grup d’uns 10 homes estaven prenent unes cerveses al voltant del llac quan cinc d’ells van decidir treure’s la roba i llençar-se a l’aigua. Els turistes i altres persones que visitaven el parc es van quedar sorpresos en veure el que feien.

Segons publica Betevé, de fons municipals, la Guàrdia Urbana de Barcelona no ha rebut cap denúncia al respecte. Encara que per les fotografies i el vídeo gravat, no seria difícil identificar als cinc infractors, que demostren molt poc respecte per la ciutat.

Tags: Bany, Barcelona, Parc de la Ciutadella

Notícies semblants: