Gran fita a Montilivi, el primer club que li marca 4 gols al Madrid aquesta temporada


Ahir el Girona va aconseguir una gran fita a Montilivi, quasi es garanteix la permanència a primera divisió col·locant-se en novena posició, marcant-li quatre gols al Real Madrid i el més important de tot fent un bon partit.

L’equip de Míchel, l’entrenador madrileny que parla català, va fer una demostració de futbol davant un dels millors equips del món, el gran rival del Barça, que avui estarà content. Podrà viatjar a Madrid per enfrontar-se al Rayo Vallecano amb la tranquil·litat de saber que la diferència amb el Madrid és d’11 punts i en acabar la nit podria ser de 14 si els blaugranes guanyen a Vallecas.

L’argentí Taty Castellanos va ser el gran protagonista de la nit marcant-li quatre gols al Real Madrid. Feia deu anys que el club merengue no rebia quatre gols d’un mateix jugador, l’últim va ser Robert Lewandowski en un partit de Champions quan el blaugrana encara estava amb el Borussia de Dortmund.

Des d’ahir el davanter del Girona ha entrat en la llista dels 10 jugadors que han aconseguit un pòquer de gols davant el Real Madrid en competicions oficials, el primer d’aquesta dècada.

José Samitier, del Barça – 1926
Tomás Bestit, del CE Europa – 1929
Martí Ventolrà, del Barça -1935
Martínez Catalá de l’Espanyol – 1940
Emilin del Real Oviedo – 1944
Esteban Echevarría del Real Oviedo – 1947
Eulogio Martínez, del Barça – 1957
Diego Milito, del Real Saragossa – 2006
Robert Lewandowski, del Borussia de Dortmund – 2013
Taty Castellanos del Girona – 2023.

Gràcies, Girona per oferir-nos una gran nit de futbol a tots els catalans i catalanes.

Tags: Girona, Madrid

Notícies semblants: