Montserrat estrena un microbús elèctric per a persones amb mobilitat reduïda

Foto: Abadia de Montserrat

Avui 27 d’abril Catalunya celebra la festivitat de la seva patrona, la Mare de Déu de Montserrat i l’Abadia de Montserrat amb motiu d’aquesta festivitat posa en marxa un nou servei pels visitants amb mobilitat reduïda. Es tracta d’un microbús 100% elèctric amb capacitat per a 24 persones que de forma totalment gratuïta farà un recorregut pel recinte del Santuari.

La parada d’origen està ubicada a la rotonda de l’Escolania i farà tres parades: plaça de la Creu, davant les botigues i l’estació del cremallera, a la plaça de l’Abat Oliba i a la plaça de Santa Maria. Aquest nou servei que s’inaugura avui estarà en funcionament fins a l’octubre, des de les 10 del matí a les 6 de la tarda.

Com cada any, avui l’entrada al Museu de Montserrat és gratuïta. Per celebrar aquesta diada tan especial per a tots els catalans i catalanes, escoltem a Sergio Dalma i l’Escolania de Montserrat cantant ‘Em dones força’.  👇

Lletra i Videoclip de la Cançó d’en Sergio Dalma i l’Escolania de Montserrat – Em dónes força

Tags: Montserrat

Notícies semblants: