Barça TV tanca deixant al carrer 150 treballadors


La situació econòmica del FC Barcelona és la causant de què el club hagi decidit tancar la seva televiso, el canal Barça TV, a partir del 30 de juny, acomiadant a 150 treballadors de plantilla o autònoms, que ja han rebut el comunicat de l’empresa informant-los que quan acabi el contracte amb Movistar Televisió no el renovaran.

El club blaugrana ha de retallar despeses per poder fer front a la inversió en l’Espai Barça, ajustar-se al ‘fair play’ financer i el pagament del lloguer per traslladar-se a jugar a l’estadi de Montjuïc mentre durin les obres del Camp Nou. Per aquests motius en els pròxims mesos segurament veurem noves retallades.

Barça TV suposa una despesa de sis milions anuals i amb el tancament es podria augmentar el límit salarial per a la pròxima temporada. A partir del 30 de juny la cobertura mediàtica del Barça es farà a través de les xarxes socials i algun canal de ‘streaming’.

Fa 27 anys, sota la presidència de Josep Lluís Núñez, Barça TV va començar a emetre les notícies i partits del club blaugrana. Primer ho van fer amb la productora Telefònica Sports fins a l’any 2004, després va passar a Mediapro fins a l’any 2015 que va tornar a mans de Telefònica. Finalment, des del 2019 es gestionava a través de Barça Studios.

Tags: Barça TV, Tancament

Notícies semblants: