Un jove senegalès evita un atracament bancari a Sabadell, immobilitzant l’atracador


Sovint quan es dona una notícia sobre un robatori o atracament es posa especial èmfasi en la nacionalitat del delinqüent, en especial quan són de fora del nostre país, en canvi, quan l’atracador és nacional no es fa menció. Aquesta distinció en moltes ocasions provoca una allau de comentaris xenòfobs i racistes en les xarxes socials.

El passat dilluns a primera hora del matí un atracador, del que no sabem la nacionalitat, va entrar en una sucursal bancària de Sabadell portant un ganivet amb el qual va amenaçar a un dels empleats del banc, al seu darrere hi havia un noi senegalès que fa poc està al nostre país i que segons l’agència EFE anava a obrir el seu primer compte des que va arribar a Catalunya. El jove es va enfrontar a l’atracador, el va reduir a terra i li va treure el ganivet, frustrant així l’atracament. Amb l’ajuda dels empleats del banc el van retenir fins que va arribar la policia.

L’assaltant, un home de trenta-sis anys, que provocava al noi senegalès dient-li: “Mata, mata, pega si t’atreveixes”, va acabar detingut.

Tags: Atracament, Robatori

Notícies semblants: