Bonpreu i Esclat destina 1,9 milions d’euros a reduir el cost de la cistella de la compra


La cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat destina 1,9 milions d’euros per a reduir el cost de la pujada que han tingut els productes en els darrers mesos. Des del passat 20 de març i fins al 18 de juny del 2023 estan bonificant amb un 5% l’import de les compres de productes frescos de carn i peix, tant en el taulell com el dels productes envasats.

Aquests productes no es van veure beneficiats de la rebaixa de l’IVA que va fer l’Estat a principis d’any, per això Bonpreu i Esclat han decidit fer aquesta bonificació del 5% en productes de carn i peix, que quedarà incorporada a la targeta client. En la pròxima  compra el client es podrà descomptar de l’import de les compres fetes en qualsevol secció o producte dels establiments Bonpreu i Esclat o a BonpreuEsclat supermercat-online, l’import acumulat.

En la nota de premsa emesa per la cadena catalana, motiven aquesta bonificació per garantir una alimentació saludable, en especial la de les famílies més vulnerables. “Per aquest motiu, en un context com l’actual, caracteritzat per la inflació i l’augment generalitzat dels preus, el Grup considera absolutament necessari sumar esforços per limitar l’impacte d’aquesta situació en l’economia familiar dels seus clients i clientes i acotar els increments dels preus, encara que sigui en detriment del seu marge comercial”, es pot llegir en el comunicat.

Tags: Bonpreu, descomptes

Notícies semblants: