ACTUALITAT

Els Obama i els Spielberg s’acomiaden de Catalunya visitant Montserrat

Obama i Spielberg al Funicular de Montserrat – Foto: Twitter @FGC_Montserrat

Després d’assistir la nit de divendres al concert de Bruce Springsteen a l’Estadi de Montjuïc, Barack Obama i la seva esposa Michelle acompanyats del director de cinema Steven Spielberg i la seva parella, Kate Capshaw, van visitar ahir dissabte l’Abadia de Montserrat, prestant especial atenció al color de la pell de la moreneta.

L’abat de Montserrat, Manel Gasch i el prior, Bernat Juliol, els han rebut a la plaça de Santa Maria enmig de nombrosos visitants que s’han quedat sorpresos de la visita de l’expresident dels Estats Units i el popular director de cinema. Després s’han dirigit tots plegats envoltats d’un gran dispositiu de seguretat, a veure la Moreneta i signar en el llibre d’honor de l’Abadia. Més tard han agafat el funicular de Sant Joan per visitar la muntanya més emblemàtica de Catalunya. En la passejada fins a la parada del funicular Obama s’ha apropat a la gent per donar-los la mà.

En la seva visita a Catalunya les dues parelles, a més d’assistir al concert de Steven Spielberg on Michelle Obama i Kate Capshaw van fer els cors de ‘Glory Days‘, van visitar la Sagrada Família, el museu Moco d’art modern, contemporani i de carrer, el restaurant Amar de Barcelona on van sopar dijous passat, la Terraza Martínez i es van allotjar al Gran Hotel la Florida del Tibidabo.

Ara els Obama continuen la seva gira per Europa on l’expresident té diferents conferències previstes, mentre Bruce Springsteen continua a la Ciutat Comtal per oferir aquesta nit un altre concert a l’Estadi de Montjuïc.

Tags: Montserrat Carulla, Obama, Spielberg

Notícies semblants: