ACTUALITAT

Els turistes estrangers hauran de pagar per entrar a la Basílica de Montserrat


Segons una nota de premsa de l’Abadia de Montserrat, a partir d’avui 3 de maig, tots els turistes estrangers hauran de pagar per entrar a la Basílica de Montserrat. Els no residents a Catalunya i la resta de l’Estat espanyol, hauran de comprar una entrada per accedir al Santuari de Santa Maria o altres dependències de l’Abadia.

El preu de l’entrada variarà en funció de la visita que es vulgui realitzar, establint-se diverses opcions com l’accés a la Basílica i visita al Cambril de la Moreneta, assistir al Cant de la Salve i el Virolai per part de l’Escolania o bé una entrada completa que inclou, visita a la Basílica, Cambril de la Mare de Déu, escoltar l’Escolania, visita al Museu de Montserrat, Espai Audiovisual i museu a l’aire lliure.

Aquesta mesura s’ha pres per millorar la visita, salvaguardar l’ambient de pregària i col·laborar en el manteniment del conjunt de Montserrat. El control d’aforament continua com sempre, els residents a Catalunya o a la resta d’Espanya hauran de continuar obtenint les entrades per assistir al Cant de la Salve Regina i el Virolai, de dilluns a divendres a la una del migdia o a la missa conventual de les onze del matí els caps de setmana i festius, així com per poder pujar al Cambril de la Moreneta.

L’entrada als actes litúrgics continuarà sent gratis pels residents i per les persones que s’allotgin a l’hostatgeria del monestir, a l’Hotel Abat Cisneros, a les cel·les Abat Marcet i Abat Oliva o a l’alberg. Segons el comunicat de premsa, els beneficis de les entrades es destinaran a finançar el manteniment del conjunt de Montserrat i per diferents obres socials impulsades pel Monestir.

Les entrades es podran comprar a través de la pàgina  👉   web de l’abadia o a l’oficina d’informació.

Tags: Entrades, Montserrat

Notícies semblants: