ACTUALITAT

Pànic en un tren de Rodalies per l’incendi de la catenària a l’estació de Manlleu


Continuen augmentant les incidències amb els trens de Rodalies de Renfe, si fa uns deu dies es veia afectada la línia R2 per una avaria al sistema de govern dels senyals de l’estació de Gavà per la que encara no s’ha restablert el servei amb normalitat, ahir es va produir un altre incident que podia haver estat molt més greu.

Quan un tren de la línia R3 procedent de Barcelona i que es dirigia a Ripoll, arribava a l’estació de Manlleu, la catenària va començar a fer guspires provocant un petit incendi en un vagó i la caiguda de la catenària. El centenar de passatgers que duia el tren van fugir corrent, cridant “foc, foc”, per refugiar-se a l’estació. La catenària no va caure al costat de l’andana de l’estació sinó a l’altre costat, a l’altre via, que en aquells moments estava mullada perquè havia plogut una mica, afortunadament no s’ha de lamentar cap ferit.

Els passatges, un cop passat l’ensurt, van continuar el seu viatge amb autobús. Els tècnics d’Adif han pogut reparar la catenària a primera hora d’aquest matí i el servei ha quedat restablert. El govern central acusa la Generalitat de fer campanya electoral amb els problemes de Rodalies, però si continuen amb aquestes incidències cada setmana, no és fer campanya és informar i reivindicar una solució d’aquest problema que molt catalans i catalanes patim diàriament des de fa molts anys.

Un dels testimonis del que va passar ahir a l’estació de Manlleu va gravar un vídeo que ràpidament s’ha fet viral a les xarxes socials. 👇

Tags: Incidències Renfe

Notícies semblants: