Sergio Busquets anuncia que deixa el Barça el 30 de juny


Avui Sergi Busquets ha anunciat que el 30 de juny deixarà el Barça després de més de 15 anys i fins ara 718 partits disputats amb l’equip blaugrana on el seu pare Carlos Busquets també havia jugat com a porter. Encara que de moment no ha revelat el seu destí, un dels millors mig campista del Barça i potser del món, marxa per acabar la seva carrera professional lluny de Catalunya.

En un emotiu comiat Sergio diu que “ha arribat el moment de passar pàgina definitivament i deixar enrere allò que un dia va ser l’enveja del món sencer”. Aquest ha estat el seu discurs de comiat:

“Hola, culers. Ha arribat el moment d’anunciar que aquesta serà la meva última temporada al Barça. Ha estat un camí inoblidable. Des de petit, quan venia a veure els partits o els seguia per la tele, sempre vaig somiar a poder jugar amb aquesta samarreta i en aquest estadi, però la realitat ha superat tot el que vaig somiar.

Qui m’havia de dir a dir quan vaig venir com a juvenil que podria viure 15 temporades en el millor club del món, el club de la meva vida del qual he estat, soc i seré aficionat, soci, jugador, capità i poder superar els 700 partits. Ha estat un honor, un somni, un orgull, ho ha estat tot poder defensar i representar aquest escut durant tants anys, però tot té un inici i un final. Encara que no ha estat una decisió fàcil crec que ha arribat el moment.

Vull donar les gràcies a totes les persones que han fet possible viure tot això des del primer dia fins a l’últim, treballadors del club, fisioterapeutes, doctors, utillers, delegats, comunicació, directius, presidents, entrenadors, staff, analistes, preparadors físics i sobretot als meus companys, amb els quals he compartit milers d’hores de convivència, bromes, xerrades, entrenaments, partits, alegries, tristeses, celebracions… Tot. Gràcies.

També vull agrair als socis i aficionats de tot el món, que m’han donat el seu suport i la seva estima durant tot aquest temps. I com no a la meva família, que sempre m’ha fet costat en els moments bons i en els no tan bons. Fent aquest camí especial i sacrificant coses per a acompanyar-me i veure’m feliç. Moltes gràcies per tot i ens veiem aviat en els últims partits. SER DEL BARÇA ÉS EL MILLOR QUE HI HA!”.

Gràcies, Sergio per tot el que ens has donat als culers durant aquestes 15 temporades. Molta sort en la teva nova etapa professional, segurament fora de Catalunya.

Tags: BARÇA, Sergio Busquets

Notícies semblants: